Dézsi Réka

mindset and change manager

Üdvözöllek

a férfierő világában

Mi kell a nőnek?

A fél világ azon sír, hogy a nők elférfiasodtak, mégis a képzések, tréningek, csoportok nagyrészt nőknek szólnak, ez nyilvánvalóan a fókuszt is a nőkre irányítják. És mivel én is nő vagyok, meg ezer nő ismerősöm, barátnőm van, nagyon fontos és elengedhetetlen a fejlődéshez, ugyanakkor mindig is hiányzott a másik oldal, a férfiak mentális fittségének edzése. Mert, ha azt szeretnénk, hogy jók legyünk együtt nem elég a nőket önreflexióba vinni, fejleszteni, tréningezni, mert az nem segíti az egyensúlyt. Az egyensúlyhoz 2 egyenlő fél kell, hogy 1+1 az 11 legyen. Évek óta dédelgetem magamban a Mission impossible csoportot, ahol kendőzetlenül, tabuk nélkül a női oldalt megmutatva térképet adok a férfiak kezébe a Nőhöz. Így született meg törékenyen, suttogva, majd egyre erősödve ennek a programnak a váza.

Manpower

Ez egy olyan programsorozat, ahol szigorúan kiskörben, max. 8 fővel, a bizalomban, maximális titoktartás mellett a résztvevő Férfiak bepillantást kapnak a női lélek, észjárás, gondolatmenet, érzelmi cunami és nem utolsó sorban a női titkok tárházába.
Felejtsetek el bármi elvárást, elképzelést arról, hogy mi fog történni ezen a 6 héten, fogalmatok sincs róla, a legmélyebb vágyaitokban sem mernétek ezt kérni az élettől, hogy őszintén, nyitottan tabuk és játszmák nélkül választ kapjatok a legmélyebben foglalkoztató kérdésetekre:
Hogyan tudom boldoggá tenni a párom? – még mielőtt elindítanátok a regisztrációt, szólok, Sehogy, tehát emiatt ne gyere, de  ha arra vagy kíváncsi, hogy
MIT és HOGYAN tegyél ahhoz, hogy a párod igazán minden nap újra meg újra beléd szeressen, ha szeretnél egy varászeszközt, amivel követheted a vágyait és a gondolatait, ha arra terelnéd a kapcsolatotok, ami mindkettőtök örömmel és élettel tölt fel, ha letennéd a játszmázás harcát és inkább megtanulnád a jelen művészetét, gyere.
Sem szomszédod, sem a párod nem fogja tudni, ha nem akarod, amennyiben viszont szeretnéd, akár álnéven is bejelentkezhetsz. Nincsenek kötelező klisék sem elnyűtt forgatókönyvek. Minden héten egy-egy témát járunk körbe, az alábbi csomagok közül választhatsz:

Ironman

6 alkalmas, alkalmanként 3 óra műhelymunka, kiscsoportban (max 8 fő részvételével) + házi feladatok: 80.000 Ft

Aquaman

6 alkalmas, alkalmanként 3 óra személyes műhelymunka, kiscsoportban, max 8 fő részvételével + 1 online egyéni konzultáció+ házi feladatok: 120.000 Ft

Bond

6 alkalmas, alkalmanként 3 óra személyes műhelymunka, kiscsoportban, max 8 fő részvételével + 1 online egyéni konzultáció + 3 online kiscsoportos alkalom, másfél óra + házi feladatok: 150.000 Ft

Témák hat hétre

  1. A női test (és ami kimaradt az anatómia órából)- élettan, hormon, funkcionalitás
  2. A női lélek ( az ezer sávos autópálya)– pszichológia, érzelemtest, emóció, áramlás
  3. A női varázslat – életszakaszok, szerepek, ezek bizonytalanságai és erőforrásai
  4. Alapjátszmák a párkapcsolatban – hogyan ne aktiváljunk berögzült programokat
  5. Együttműködés kialakítása és fenntartása – kommunikáció, verbalitás, intimitás, jelenlét
  6. Párkapcsolat és egyensúly – szexualitás, érzékiség, intimitás, magánszféra

Jelentkezz és hozd ki a legtöbbet a kapcsolatodból !

Helyszín a város szívében

Burok Stúdió

Szeretnél egy jó tréning vagy workshop helyszínt vagy egyéni terápiáidnak keresel otthont? A Burok Stúdió méltó nevéhez, egy olyan biztonságot adó, meleg kuckó, ahol garantáltan jól érzed magad. A Nyugati Pályaudvarral szemben, két Főnix vigyázó szárnyai alatt keresd. Klíma, wifi, tisztaság, kényelem, igényesen kialakított tér vár. Természetesen kávé és tea sem hiányzik, becsületkasszás malacpersellyel. Minden csoport után tisztítva, fertőtlenítve, hogy a meghittség és a tisztaság ne csupán a lelked járja át. 4 főnek pedig éjszakára szállást is tudunk biztosítani. Igény esetén írj az info@dezsireka.hu-ra. A saját programjaim állandó helyszíne a Burok.

1132 Budapest Váci út. 4/4/4