Dézsi Réka

mindset and change manager

Üdvözöllek

a szervezetfejlesztés világában

„Learning and development”

A tanulás és fejlesztés céljait fókuszban tartva több szervezet diagnózisát és fejlesztési tervét dolgoztam ki, tehetség managementtel és stratégiai célokkal társítva. 

Az elmúlt öt évben több, mint 5000 tréningóra tapasztalatot szereztem kommunikáció, empátiafejlesztés, érzékenyítés, mindset és change managment témaköreiben, valamint több, mint 400 coaching órán át gyakoroltam az aktív hallgatás kompetenciáját.

Businesspower

Minden alkalommal egy új világba kapok bepillantást, amikor egy vezetővel vagy egy csapattal ülünk össze a megfelelő működés megtalálása és az egyensúly fejlesztése céljából. A fejlesztések nem csupán egy diagnózist adnak a vezetők kezébe, hanem egy kompetencia fejlesztési lehetőséget, amivel a szervezték új életre kel és fejlődik. Nagyon fontos számomra, hogy integrál szemlélettel és olyan szakmaisággal tudjam kísérni a cégeket, ami megfelel a mai kor kihívásainak, gondolkodásmódjának és az extrém gyors változásnak. 

Az Agora módszertana lenyűgöző, izgalmas, rendkívül hatékony és nagyon könnyedén működik. Próbáld ki!

Állandó változások és kihívások jellemzik a vállalkozásokat az elmúlt években. Ami eddig évekig fejlődhetett, szépülhetett most extra gyorsan kerül fejlesztésre és megvalósításra. Ennek a folyamatnak előnyei és hátrányai megviselik a munkavállalókat. A jó hangulat, a kiegyensúlyozott munkatárs egyre fontosabb, már nem csupán a bevételek maximalizása a cél. Ehhez jól jön egy független támogató jelenlét, aki időről időre kiegyensúlyozza a megboruló erőviszonyokat.

 Jelenlétem eredménye kevesebb konfliktus, proaktív munkamegbeszélések, hatékonyabban, saját kompetenciáik alapján működő kollégák és lelkesebb, lojálisabb csapat.


Személyre szabott fejlesztési terveket csupán személyre szabott diagnózis után tudunk javasolni. Tapasztalatom alapján egyéni interjúk, tesztek, felmérések alapján sokoldalú, széles spektrumon működő fejlesztések azok, amik mérhető eredményt hoznak. 

Ha szeretnéd céged a siker és az egyensúly irányába terelni, írj!

Soft skill kompetenciafejlesztés csoportosan, vidáman a bizalom körében. Egy jó tréning élményalapú, elgondolkodtató, humoros és hosszúm távon megváltoztatja a gondolkodásmódod. Segít ráébreszteni olyan mintáidra amik nem feltétlenül a javad szolgálták és technikákat ad a kezedbe, amik garantálják a fejlődésed. Erősségem az empátiafejlesztés, érzelmi intelligencia, kommunikáció, reziliencia, felelősségvállalás, mindset. 

Ha elmondod a kritikus fejlesztendő területet, szívesen ötletelek a csapat kompetenciája érdekében.

Egyéni fejlesztésnek hívják, bár én abban hiszek, hogy a coach tartja a tükröd, amibe belenézel és megvizsgálod magad egy új szempontrendszer szerint. Lehetőséget adnak a beszélgetéseink arra, hogy kibogozd és újrafűzd azokat a gondolatszálakat, amik annyira összegubancolódtak, hogy fogalmad sincs, mit kezdj magaddal. Lehet szó önértékelési kérdésekről, szerepkonfliktusokról, belső krízisről, családi egyensúlytalanságról, szülői patt-helyzetekről vagy patchwork családi konfliktusokról, szívesen állok rendelkezésedre.

Minden üzleti tréning, coaching, szervezet valamint vezetőfejlesztés az Agora Institute minőségbiztosítási rendszere és módszertana alapján valósul meg. Bővebb információ: http://agoraintezet.hu

Helyszín a város szívében

Burok Stúdió

Szeretnél egy jó tréning vagy workshop helyszínt vagy egyéni terápiáidnak keresel otthont? A Burok Stúdió méltó nevéhez, egy olyan biztonságot adó, meleg kuckó, ahol garantáltan jól érzed magad. A Nyugati Pályaudvarral szemben, két Főnix vigyázó szárnyai alatt keresd. Klíma, wifi, tisztaság, kényelem, igényesen kialakított tér vár. Természetesen kávé és tea sem hiányzik, becsületkasszás malacpersellyel. Minden csoport után tisztítva, fertőtlenítve, hogy a meghittség és a tisztaság ne csupán a lelked járja át. 4 főnek pedig éjszakára szállást is tudunk biztosítani. Igény esetén írj az info@dezsireka.hu-ra. A saját programjaim állandó helyszíne a Burok.

1132 Budapest Váci út. 4/4/4